Konuları okuyabilmek ve cevap yazabilmek için lütfen üye olunuz. Gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için Üyelik sırasında E-Posta adresinizi doğru giriniz.

Geri git   Sozleşmeli Personelin Buluşma Platformu > 657 / 4 - C Ailesi > Milli Eğitim Bakanlığı > Resmi Duyurular

Resmi Duyurular Basında - T.V 'de - Gazeterde çıkmış Resmi Duyurular - Lütfen kaynak belirtiniz.

Seçenekler Stil
Alt 05-04-2007, 06:01 PM
starmemoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
starmemoli starmemoli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderatör

Tecrübe Puanı: 10
starmemoli is on a distinguished road
arkadaşlar bunların yaptıkları varya tahammül edilebilecek gibi değil.Ama inanın bunlar o kadar kndilerine güveniyolarki kesin seçimde kazanacaklar.bu güveni de malesef bizler veriyoruz.Biraz sesimizi çıkaralım.Ayrıca fesh edilen arkadaşlar adına inanın çok üzüldüm.çünkü bizim burda da bi çok kişinin fehs edildi :( .Allah yar ve yardımcımız olsun.Allah hakkımızı yerde bırakmasın.Selamlar saygılar.
Alt 08-04-2007, 05:09 AM
engsoft engsoft isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

Tecrübe Puanı: 0
engsoft is on a distinguished road
Kahve sozlesmeli ogreticler

forum kurallarına uymadığınız için forumdan 1 ay süreyle uzaklaştırıldınız.

SCuTZ
Alt 23-04-2007, 01:07 PM
alexcan alexcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

alexcan is on a distinguished road
arkadaşlar biz hepimiz koyun gibi adamlarız imzaladığımız sözleşmede tek taraflı fesh edilemez ibaresi var ve hiç kimsenin sesi çıkmıyo ve burada "arkadaslar benım tarıhımde 14.02.2007 olurmusun oldurumusun"bu şekilde laflar ediloyo öbür tarafta mahkemeye dava açıp kazanıp yeniden 4-c li olanlar var ben haberiniz olması için söyledim ben de bu aralarda mahkemeyi açıyorum.burada boş lafları ederek gün geçirmekle hiç bir şey olmaz . . .
Alt 23-04-2007, 02:00 PM
data - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
data data isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tecrübeli Kullanıcı

data is on a distinguished road
hehehe slm arkadaşlar

Bildiniz bir durum varsa ve dava açıpta kazanan arkadaş varsa açıklayın
bizleri alıpta atmak o kadar kolay olmamalı tabiki hep beraber gerekirse davalarımızı açalım.
uyaaaaaanınııııııınnnnnnn millet azıcık aşımız var onuda alacak bu devlet elinizdeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Alt 23-04-2007, 06:40 PM
alexcan alexcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

alexcan is on a distinguished road
arkadaşım eğer imzaladığın sözleşmeyi okudu isen sözleşme ancak çalıştığın kurumdaki müdürün olumsuz rapor tutması sonucunda fesh edilir ibaresi var ama ne ytazıkki bizim sözleşmeler tek taraflı fesh edildi zonguldak ta dava açmış bir kişi böyle bir forum sitesinden duydum kişiye mail attım ama cvp v ermedi benim anlatmak istediğim üzülüp kahrolmak ve vah vah tüh tüh demek yerine hakkımızı aruyalım
Alt 08-05-2007, 03:57 PM
cesetman cesetman isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

cesetman is on a distinguished road
ya arkadaşlar bende bu gün sözleşmesi feshedilenlerdenim... söyleyecek bi şey bulamıyorum... hep birlik olursak belki bişeyler yapabiliriz
türk eğitimsen-eğitimsene karşı gibi duruyor onlarla irtibata geçelim diyorum
birilerine sığınmak zorundayız. şu anda bizi savunan tek sendika türk eğitimsen.onların bu konuya yönelmelerini isteyelim.hep birlikte aynı talepte bulunursak sesimiz duyulur.iii çalışmalar hepinize
Alt 08-05-2007, 07:18 PM
nalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nalis nalis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

nalis is on a distinguished road
4c sözleşmemelerin feshi

Arkadaşlar bugün okula bi yazı gelmiş ve beni çağırdılar.ben ocak ayında sözleşmemi imzaladım ve okulda bir tek ben 4c liyim memur bana sözleşmen fesh edilecek miş dedi ve çok şaşırdım...12.02.2007 den önce sözleşme imzaladığımı söyledim.memurun elindeki yazıda tarihi belirtmemişler ve ayın 14 ün'ne kadar fesh edilecekmiş bilgisi olan varsa yazsın ben zaten yarında ilçe mebe gidip sorucam herkese sevgiler ...
Alt 09-05-2007, 11:51 AM
mesutparlak mesutparlak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

mesutparlak is on a distinguished road
yazıklar olsun

canım ülkem sanırım zaten bu olaylar sadece olsa olsa bızde olur komik ya deneme tahtası sanki ben evlıyım ve bu ay cocuk beklıyoızrum sımdı ne olcak onumude goremıyorum canım ülkemde bugun okula yazı geldi ve bana boıuldırdıler 14 mayıs solzesme son yanı sutlandık hanı akp lanbası varya sanırım balon cıktı ama Güvenım sonsuz Allah mutlaka sorar hesabını ama benım kuzu halkıma guvnım yo 1 paket yardım verırler ve onlarda gene oy verır ne dıyeyım allahından bulsunlar....

bu arada ben 1 ocakta sozlesme ımzalamıstım ve bu karar tum 4c lıkler ıcın yanı gecmıs olsun
Alt 09-05-2007, 01:37 PM
MrLoNeLy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MrLoNeLy MrLoNeLy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tecrübeli Kullanıcı

MrLoNeLy is on a distinguished road
çok üzüldüm durumuna mesut arkadaşım allah yardımcımız olsun bizlerde ipin çekilmesini bekliyoruz...
bende 11 ocakta imzalamıştım demekki bizede sıra gelecek ama bugünde hala mebden okullara bi bildirge mail haber yok onu bile geciktirerek yapıyolar ...ne beklersinki zaten...

Konu MrLoNeLy tarafından (09-05-2007 Saat 01:40 PM ) değiştirilmiştir..
Alt 14-05-2007, 05:27 PM
ethmkvsd ethmkvsd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

ethmkvsd is on a distinguished road
arkadaslar bız memurlar nettekı 4 clılerız bıze katılın ortak hareket edelım

ethmkvsd@hotmail.com

Seçenekler
Stil