Konuları okuyabilmek ve cevap yazabilmek için lütfen üye olunuz. Gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için Üyelik sırasında E-Posta adresinizi doğru giriniz.

Geri git   Sozleşmeli Personelin Buluşma Platformu > M.E.B. Haberler > M.E.B. Güncel Haberler

M.E.B. Güncel Haberler M.E.B. Güncel Haberler

Seçenekler Stil
Alt 19-04-2007, 02:42 PM
...naz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
...naz ...naz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üstün Kullanıcı

Tecrübe Puanı: 0
...naz is on a distinguished road
Yeni AKİM'den 4C lilerle İlgili Gelen Cevaptır...Bilginize...

SAYIN :EFE

24.03.2007 TARİHİNDE İNTERNETTEN AKİM E YAPMIŞ OLDUĞUNUZ .......... NOLU BAŞVURUNUZ İLGİLİ BAKANLIĞA İLETİLMİŞTİR. AKTARILAN MEVCUT BİLGİ ŞU ŞEKİLDEDİR;

Sayın EFE ,Kimlerin öğretmen olarak atanacağı, Talim Terbiye Kurulunun 119 sayılı kararıyla belirtilmiştir. Öğretmen olarak atamanın birinci şartı Fakülte mezunu olmaktır. Onun için MYO mezunlarını öğretmen olarak atanması mümkün değildir. Öğretmen olma şartlarını taşımayanlar Ancak; Ek ders ücretli, vekil, usta öğretci gibi unvanlarla geçici olarak atanabilirler. Sözde 4/c lilerin haklarını arayan bir sendikanın açtığı dava üzerine tekrar işlem iptal edilmiştir. Bizim bu konuda yapabileceğimiz hiç bir işlem yoktur. Sendikayı veya ilgili kararı eleştireceğinize, bizi eleştiriyorsunuz. Bu karar sizi üzdüğü kadar bizi de üzmüştür. Ama yargı kararını uygulamak zorundayız. Milletimizin mutlu yarınları için gereken her şey yapılacaktır. Biz milletimizi çok seviyor ve güveniyoruz. Mutlu yarınlar diliyoruz.

BİLGİLERİNİZE SUNULUR…….
Ama vazgeçmeden durmanın
Adıdır £LİF olmak
£LİF olmak hep vurulmaktır...
Alt 19-04-2007, 06:43 PM
MrLoNeLy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MrLoNeLy MrLoNeLy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tecrübeli Kullanıcı

MrLoNeLy is on a distinguished road
aynı mailden bana da geldi ..maillerimizi bile kale almıyorlar sanırım her bu konuda yazı yazana aynı mail .. :s

bize öğretmen olmazsınız diyorlar ki değiliz zaten öğreticiyiz!!ee bari 4b ye almıyorsunuz kadroya almıyorsunız usta öğretici yapın yada formatör yap yani sırtımızı devlete verebileceğimiz güvenli bi ortam sağla yeter insanların gururuyla oynayıp beklenti içine soktuğunuz bıktık artık .....
Alt 20-04-2007, 08:43 AM
gamzedem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gamzedem gamzedem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üstün Kullanıcı

gamzedem is on a distinguished road
O zaman neden çalıştırıyolar bizi çalıştırmasınlar !!!! AKİM bunu soralım neyiz biz ? Ne için emek veriyoruz ? İşe alırkın iki yıllık olduğumuzu bilmiyorlarmıydı ? Madem öğretmenlik yapamıcak kapasitediyiz neden derse girip öğretmenlik yapıyoruz ????? BU SORULARA CEVAP İSTİYORUZ !!!!!

Konu gamzedem tarafından (20-04-2007 Saat 11:43 AM ) değiştirilmiştir..
Alt 20-04-2007, 10:33 AM
ethmkvsd ethmkvsd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

ethmkvsd is on a distinguished road
vardır baslarına gelecek bılmıyolar ...
Alt 20-04-2007, 12:09 PM
yarem yarem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

yarem is on a distinguished road
hums nedir bu çıkmaz

bizi bu şekilde nezamana kadar çalıştıracaklar doğru dürüst bi bilgiye nezaman ulaşacağız
Alt 20-04-2007, 01:26 PM
yusuf3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yusuf3 yusuf3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
V.I.P. Kullanıcı

yusuf3 is on a distinguished road
Seçime az kaldı
bunları unutmayacağız akim unutturmayacağız
Alt 20-04-2007, 01:31 PM
yusuf3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yusuf3 yusuf3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
V.I.P. Kullanıcı

yusuf3 is on a distinguished road
4c li lerden akime cevap

Akim Bu başımaza gelenleri asla unutmayacağız bizim ile dalga geçer gibi verdiğin cevapları insanların umutlarını hiçe saymalarını asla unutmayacağız ve unutturmayacağız Akim seçimde bunu sana hatırlatacağız.Binlerce sözleşmeliye kadro verireiken 4c lileri bu tasarıya dahil etmemenide unutmayacağız ve

SEÇİMDE GÖRÜŞECEĞİZ KAYBETTİĞİNDE SANDIKTAN SİLİNDİĞİNDE NE DEMEK İSTEDİĞİMİZİ ANLAYACAKSIN..........!
Alt 20-04-2007, 06:26 PM
nakres52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nakres52 nakres52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Uzman Üye

nakres52 is on a distinguished road
Bir mailde bana

Önlisans Bilgisayar Öğreticileri " konulu 416336 nolu AKİM-AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ- başvurunuz Milli Eğitim bakanlığına iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen yanıt aşağıda belirtildiği gibidir.

"Sayın Er; Kimlerin öğretmen olarak atanacağı, Öğretmen açığı olduğu zaman kimlerin vekil veya ek ders ücretli olarak atanacağı, ilgili yönetmeliklerle belirtilmiştir. Öğretmen olarak atanmak için Eğitim Fakültesi mezunu veya Tezsiz yüksek lisans veya formasyon alan Fen Edebiyat Fakültesi Teknik üniversite yabacı dil ve meslek Fakülteleri, Spor akademisi beden eğitimi bölüm mezunları, ilahiyat fakültesi, vs. fakülte mezunları atanmaktadır. Öğretmen olarak atanacaklar arasında MYO yoktur. Bunu biz söylemiyoruz. İlgili kanun ve yönetmelikler söylüyor. Ancak vekil, ek ders ücreti veya 4/c göre usta öğreticilik için, öncelik Fakülte mezunu, ilgili bölüm mezunları yoksa, İlgili bölüm mezunu MYO mezunları görevlendirilmektedir. Hata yakın zamana kadar sınıf öğretmen vekili olarak lise mezunları bile görevlendirilmekteydi. Ancak bunların kadrolu olarak atanması mümkün değildir. Sağlık, başarı ve mutlu yarınlar diliyoruz."

Bilgilerinize sunar sistemimizi kullandığınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla…
Alt 20-04-2007, 09:29 PM
alonso60 alonso60 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

alonso60 is on a distinguished road
olmayacak herhalde........

Olmayacak duaya amin demeye çalışıyoruz herhalde arkadaşlar...Adamlar diyor işte hayatta Başarılar diye..................... önümüzde bi 4/c li olarak çalışma vardı onuda danıştay iptal etti seneye alıp almayacakları meçhul bir hal aldı...Şurda 2 aylık bi zaman dilimi kaldı...kendimizce herkes haklı olduğumuz olayların savunucuları olduk ama şimdi o savunmaların o çalışmaların bir sonucu varmı derseniz ben göremiyorum sizleri bilmiyorum.SAYGILARIMLA:::::::::iyi akşamlar diliyorum herkese....
Alt 20-04-2007, 09:44 PM
...naz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
...naz ...naz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üstün Kullanıcı

...naz is on a distinguished road
bu arada arkadaşlar

TBMM dilekçe komisyonu başkanlığındanda TBMM ye gönderdiğim dilekçeye cevap gelmiş.İçeriği benzer şeyler..Yarın taratıp gönderirim.Uzun bir metin..Okursunuz..
Ama vazgeçmeden durmanın
Adıdır £LİF olmak
£LİF olmak hep vurulmaktır...
Alt 22-04-2007, 09:13 AM
serpil.kuzu serpil.kuzu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

serpil.kuzu is on a distinguished road
bu da bana gelen cevap

Sayın serpil kuzu,

"milli eğitim bakanlığı bünyesindeki kısmi zamanlı geçici öğreticiler hakkında " konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 407675 numaralı başvurunuz, Milli Eğitim Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı Cevabı:
Sayın KUZU; Bakanlığımız bu konuda, önümüzdeki dönemde YÖK’ü yeniden yapılandırmasıyla, MYO mezunlarının Dikey geçişlerini kolaylaştıracaktır. Ayrıca Teknikerlerin genelde Resmi kurumlardan ziyade özel kurumlarda (sanayide) daha çok iş imkanları bulunmaktadır. Devlet kurumlarında teknikerlere daha çok kadro ayrılması, Kaloriferci ve benzeri mesleklerden vasıfsız kişilerin çalıştırılması yerine teknikerlerin çalıştırılması, gıda sektöründe gıda teknikerlerin çalıştırılması gibi talepleriniz ilgili birimlere iletilmiştir. Sağlık, başarı ve mutlu yarınlar dileriz.

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...

AK PARTİ GENEL MERKEZ
HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
AKİM
444 25 44

Görüldüğü üzere Ak parti iletişim merkezi ile bizim aramızda bier iletişim bozukluğu var.Bu cevaptan iki tane yorum çıkardım ben.Ya bunlar bizim ilettiğimiz soruları okumuyor,ortalama bir cevap veriyor.Ya da işlerine gelmeyen sorulara işlerine gelen yanıtlar veriyorlar.Ne gıdası ve kaloriferi arkadaşım bilgisayar diyoruz ya.

bir de utanmıyor genelde özel sektör de iş bulursun diyor.Yönlendirdiğin için sağol AKİM ben de sarı sayfalardan bakacaktım iyi oldu söylediğin.
Alt 22-04-2007, 05:02 PM
tufandemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
tufandemir tufandemir isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Uzman Üye

tufandemir is on a distinguished road
ak parti

sayın ak parti ve yöneticileri artık işi iyice yokuşa sürmeye başladınız verin artık bizlere 4b yi ne istiyorsunuz daha ya !!!! seçim zamanı geliyor milleti böyle kendinize düşman etmeye devam edecek olurdsanız bizlerde sizleri o tahtadan seçim sandığına gömecez ve de pandoranın kutusu bi daha hiç açılmayacak bunuda iyi bilin artık yetti be !!!
Alt 22-04-2007, 08:18 PM
mxhan2307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mxhan2307 mxhan2307 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

Konu Açıklaması a%u00E7%u0131klama yok bizler i%u00E7in hi%u00E7
mxhan2307 is on a distinguished road
yaa bu durumları anlamıyorum hadi diyelim ki önlisans mezunlarını almıyorsunuz peki lisans mezunlarına yönelik bir açıklama neden yok hemde baraj puanında üzerinde olmama rağmen ben halen 4/c liyim sebebi şubat atamasında başvuru yapmadım sıkıldım çünki daha mesleğe girer girmez ücretli kısmi zamanlı olmaktann nasıl olsa eğitim fakültesi mezunlarını 4/c li olarak tutamazlar diye yapmadım ama ben ters köşeye yattım .. kendi çıkardığı kararname ile ters düşüyor bu AKİM
Alt 22-04-2007, 08:21 PM
mxhan2307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mxhan2307 mxhan2307 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

Konu Açıklaması ekk olarakkk i%u015Fte %u00E7%u00F6z%u00FCm isteyene %u00E7%u00F6z%u00FCm
mxhan2307 is on a distinguished road
ve eklemek istiyorum sakın önlisans lı arkadaşlar bu msj ı yanlış anlamazsın sonuna kadar sizinler beraberim sonuçta sizlerdee kullanılıp atılmış pozisyonunda bırakılıyorsunuz.. ve zamanında ziraat fakültesi çıkışlıları sınıf öğretmeni yaparken nasıl uygun düzenek hazırladılar sa öğretmen olabilrmelri için sizler içinde yapılmalı .. kısmı zmanlı sözleşmeli şu döneminizde ünv.lerin eğitim fakültelerinden formasyon almanız sağlatılabilir istendikten sonraa .. çözüm o kadar zor deil nasıl 4/b liler stajjerlik kurslarına haftasonu gidiyrolar sa 4/c li önlisanlılarda 4/b li olöma yolunda hafta sonları formasyoın dersleri düzenlene bilir ünvlerce
Alt 23-04-2007, 02:30 PM
lucifear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
lucifear lucifear isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Uzman Üye

lucifear is on a distinguished road
hep dön dolaş başa dön hiç bişey olduğu yok olacağıda yok..1 seneden beri aynı şeylerle uğraşıp duruyoruz.oraya yazı buraya yazı yazmaktan bir hal olduk.son umudumuz seçim ayağı başka bişey yok...

Seçenekler
Stil