ömrümüz beklemekle geçiyor valla arkadaşlar yeni bir söylenti duydum bizi formatör yapabilirlermiş dua edelimde formatör olalım valla hepimiz rahat ederiz
bilgisayar derslerinin kakma ihtimali çok yüksekmiş bizim zümrede konuşuldu herkez dertli bi formatörlüktür gidiyo
İnşallah denilenler gibi olur,gerçekleşir.Ama artık güven kalmadı en azından bende kalmadı.Bir ümit gibi bakalım.Bu arada bilgisayar dersi kalkmaz.O kadar bilgisayar sınıfları yapılmışken bu biraz saçma olur.Hele hele devir teknoloji devri iken.
şu an herşey lehimize görnüyo.aleyhimize değil ancak bişeyler de yapalım burda olduğumuzu bilsinler gene mektup mu yazsam acaba :D .her türlü dilekçe mektup ve yazıya açığız arkadaşlar.ben zamansızlıktan yazmaıyorum artıkın düşüneme yeteneğim azaldı.saygılar selamlar.
bizim zümre toplantısındada geçti bilgisayar dersinin ilerde kalka bileceği.Bilgisayar sınıfları ise diğer branş öğretmenlerinede açılacakmış Formatör öğretmen söyledi.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hep beraber dua edelim ne yapabiliyorsak yapalım.