Arkadaşlar; bizler gözden çıkarılmışız. Hükümet yetkilileri Geçici İşçilerle ilgili yasanın alt komisyonda görüşülürken verilecek önergelerin kabul edilmemesi için karar almış durumdalar.
Arkadaşlar; bizler gözden çıkarılmışız. Hükümet yetkilileri Geçici İşçilerle ilgili yasanın alt komisyonda görüşülürken verilecek önergelerin kabul edilmemesi için karar almış durumdalar.
Hala uyuyan ve sadece bizlerden bekleyen arkadaşlara önemle şunu ifade etmek istiyorum; Arkadaşlar bu işi çözecek bir Başbakan ve iki Sayın Bakan var bunlar Sayın Maliye Bakanı ve Personelden sorumlu Devlet Bakanı M. Ali ŞAHİN. Herkes kendi ilinden hükümette olan Bakanlara ulaşarak içinde bulunduğumuz çöküntüyü bire bir arz etsinler. Bizlerin vatan haini gibi görülmemiz bizim gururumuza dokunuyor biran önce bizi vatan haini görmekten vaz geçmelerini söylesinler.
AÇIK AÇIK SÖYLÜYORUM BİZLERLE İLGİLİ HİÇBİR ÇALIŞMA YOKTUR. Gelin birlik olalım ve bu işin üstesinden hep birlikte gelelim. Bazı arkadaşlarımız tam mesai saatinde açıyor telefonu ve nevar ne yok bir glişme varmı diye soruyor. Evet belki kendi çapında haklı bir haber alıp rahatlamak istiyor ama bilmenizi isterim ki benimde başımda bir amir, yapmam gereken bir işim ve akşam eve ekmek ***ürmek zorunda olduğum çocuklarım var. İnanın telefon edenlerin çoğu ise hiçbir etkinliğimize katılmayan kişilerdir. Mesai saatlerinde lütfen beni MSN den de aramayın açık tutmak zorundayım merkez binadan gerekli evrakları alıp gönderebilmem için MSN nin açık olması gerekiyor ve ben mesai saatlerinde hiçbir şekilde cevap veremiyorum.
Arkadaşlar bir yol belirlememiz gerekiyor. Bu yola hep beraber çıkacaksak bu yolu belirlememiz gerekiyor yine 13.000 kişiden sadece 1.000 kişi bu yola çıkacak 12.000 kişi yine yerinde oturacaksa varsın o 1.000 kişi de yerinde otursun. Nasıl vicdan nasıl sorumluluk anlamış değilim. Birileri kalkıp günlerce yol yürüyecek birileri günlerce aç susuz Ankara' da parklarda yatacak geriye kalanlar da bu haklardan yararlanacak. İnanın zehir ve zıkkım olur o haklar insana. Sizlere yalvarıyorum Allah adına Muhammet (S.A.S) adına lütfen silkinin ve kendinize gelin. Eğer bu geçicilerle beraber bu kararnameye giremezsek şayet birdaha bu fırsatı yakalama şansımız hiç yoktur.
Türkiye genelindeki tüm il temsilcilerinin bu konuda duyarlı olmalarını ve bu yazımı alarak bütün mağdur arkadaşlara ulaştırmalarını önemle rica ediyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Sizlere yemin ederim ki şu anda 38 derece ateşim var ve ben acaba ne yapabilirim düşüncesindeyim. Sizler hiç düşündünüzmü biz çocuklarımızın geleceği için ne yapabiliriz diye.
Önümüzde bir seçim var bu seçimde Sayın Başbakanımız bütün illeri gezecek ve oy isteyecektir. Bizler orada olalım ve bizim için ne yaptığını demokratik ortamda açacağımız pankart ve dovizlerle kendilerine soralım. Halka da nasıl elimizdeki haklarımızın gasbedilerek bizim kadrolarımızın alındığını anlatalım. Bizim partimiz yok bütün partilere aynı mesafedeyiz tabi ki bize kadro verecek partinin de yanında olacağız bu ekmek davasıdır. Ankara' da yaptığımız altı eylemimizde de güvenlik güçleri bize teşekkür etmişlerdir. Sebep hiç bir uç noktayla işimiz olmaz, kırıp dökmekse bizim gözümüzde vatan hainliğidir. Bizler vatan haini değil bu vatanı hükümetten daha çok seviyoruz çünkü kimseye zarar vermedik.
Bütün arkadaşlarımı sağ duyuya ve Komisyon' umuz etrafında sımsıkı kenetlenmeye çağırıyorum. HAK ARAMAK İBADETTİR.... ve BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.
İsmail Hakkı DOĞAN
Komisyon Başkanı
kaynak:
[Linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görür. Kayıt olmak için Tıklayınız...]