Konuları okuyabilmek ve cevap yazabilmek için lütfen üye olunuz. Gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için Üyelik sırasında E-Posta adresinizi doğru giriniz.

Geri git   Sozleşmeli Personelin Buluşma Platformu > 657 / 4 - C Ailesi > Milli Eğitim Bakanlığı > Resmi Duyurular

Resmi Duyurular Basında - T.V 'de - Gazeterde çıkmış Resmi Duyurular - Lütfen kaynak belirtiniz.

Seçenekler Stil
Alt 26-02-2007, 07:52 PM
mert35 mert35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

Tecrübe Puanı: 0
mert35 is on a distinguished road
karaca arkadaşım burda yeni ders programlarının tanıtımı ile ilgili seminer yapıldı ne kalkması hatta önümüzdeki yıl 1. sınıftan 8. sınıfa kadar bilgisayar dersi koymayı düşünüyorlarmış hatta 4. ve 5. sınıflarda 2 ders saati olma durumu varmış formatör öğretmen söyledi
istanbul bahçelievler
Alt 27-02-2007, 04:11 PM
m.g - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
m.g m.g isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üstün Kullanıcı

m.g is on a distinguished road
iyide arkadaşım işte o derslere artık kendi sınıf öğretmenleri giricek boşuna sertifika vermiyorlar onlarada hepsi bilgisayar kullanmayı bilmek zorunda
Alt 27-02-2007, 06:18 PM
karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
karaca karaca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Özel Kullanıcı

karaca is on a distinguished road
mert kardeşim sende haklısın da bize de ilerde bilgisayar dersinin kalkabileceğini söylediler zaten 2 saatten 1 saate düşürdüler.Bu nu söyleyen de bilgisayar formatör öğretmeni tabi kesin birşey yok. bizim için hayırlısı olur inşallah
İst pendik
Alt 27-02-2007, 08:57 PM
mert35 mert35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

mert35 is on a distinguished road
bilemiyorum arkadaşlar orada söylenen buydu tamam belki 1. kademede sınıf öğretmenleri derse girebilir ama 2. kademe için bu mümkün değil branş öğretmeni gerekir. ayrıca ben kendi adıma hiç zannetmiyorum bu dersin kaldırılacağını çok büyük tepkiler alırlar çünkü
Alt 28-02-2007, 02:17 AM
starmemoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
starmemoli starmemoli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderatör

Tecrübe Puanı: 10
starmemoli is on a distinguished road
yapacakları oydu .yaa ben anlamıyorum teknolojiyi almak önemli değil ki onu kullandırmak önmlidir.ama bunların ne teknolojiden nede eğitimden ne kadar anladıkları ap açık görünüyo.selamlar saygılar
Alt 28-02-2007, 03:33 AM
yusuf3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yusuf3 yusuf3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
V.I.P. Kullanıcı

yusuf3 is on a distinguished road
Arkadaşlar; bizler gözden çıkarılmışız. Hükümet yetkilileri Geçici İşçilerle ilgili yasanın alt komisyonda görüşülürken verilecek önergelerin kabul edilmemesi için karar almış durumdalar.

Arkadaşlar; bizler gözden çıkarılmışız. Hükümet yetkilileri Geçici İşçilerle ilgili yasanın alt komisyonda görüşülürken verilecek önergelerin kabul edilmemesi için karar almış durumdalar.

Hala uyuyan ve sadece bizlerden bekleyen arkadaşlara önemle şunu ifade etmek istiyorum; Arkadaşlar bu işi çözecek bir Başbakan ve iki Sayın Bakan var bunlar Sayın Maliye Bakanı ve Personelden sorumlu Devlet Bakanı M. Ali ŞAHİN. Herkes kendi ilinden hükümette olan Bakanlara ulaşarak içinde bulunduğumuz çöküntüyü bire bir arz etsinler. Bizlerin vatan haini gibi görülmemiz bizim gururumuza dokunuyor biran önce bizi vatan haini görmekten vaz geçmelerini söylesinler.

AÇIK AÇIK SÖYLÜYORUM BİZLERLE İLGİLİ HİÇBİR ÇALIŞMA YOKTUR. Gelin birlik olalım ve bu işin üstesinden hep birlikte gelelim. Bazı arkadaşlarımız tam mesai saatinde açıyor telefonu ve nevar ne yok bir glişme varmı diye soruyor. Evet belki kendi çapında haklı bir haber alıp rahatlamak istiyor ama bilmenizi isterim ki benimde başımda bir amir, yapmam gereken bir işim ve akşam eve ekmek ***ürmek zorunda olduğum çocuklarım var. İnanın telefon edenlerin çoğu ise hiçbir etkinliğimize katılmayan kişilerdir. Mesai saatlerinde lütfen beni MSN den de aramayın açık tutmak zorundayım merkez binadan gerekli evrakları alıp gönderebilmem için MSN nin açık olması gerekiyor ve ben mesai saatlerinde hiçbir şekilde cevap veremiyorum.

Arkadaşlar bir yol belirlememiz gerekiyor. Bu yola hep beraber çıkacaksak bu yolu belirlememiz gerekiyor yine 13.000 kişiden sadece 1.000 kişi bu yola çıkacak 12.000 kişi yine yerinde oturacaksa varsın o 1.000 kişi de yerinde otursun. Nasıl vicdan nasıl sorumluluk anlamış değilim. Birileri kalkıp günlerce yol yürüyecek birileri günlerce aç susuz Ankara' da parklarda yatacak geriye kalanlar da bu haklardan yararlanacak. İnanın zehir ve zıkkım olur o haklar insana. Sizlere yalvarıyorum Allah adına Muhammet (S.A.S) adına lütfen silkinin ve kendinize gelin. Eğer bu geçicilerle beraber bu kararnameye giremezsek şayet birdaha bu fırsatı yakalama şansımız hiç yoktur.

Türkiye genelindeki tüm il temsilcilerinin bu konuda duyarlı olmalarını ve bu yazımı alarak bütün mağdur arkadaşlara ulaştırmalarını önemle rica ediyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Sizlere yemin ederim ki şu anda 38 derece ateşim var ve ben acaba ne yapabilirim düşüncesindeyim. Sizler hiç düşündünüzmü biz çocuklarımızın geleceği için ne yapabiliriz diye.

Önümüzde bir seçim var bu seçimde Sayın Başbakanımız bütün illeri gezecek ve oy isteyecektir. Bizler orada olalım ve bizim için ne yaptığını demokratik ortamda açacağımız pankart ve dovizlerle kendilerine soralım. Halka da nasıl elimizdeki haklarımızın gasbedilerek bizim kadrolarımızın alındığını anlatalım. Bizim partimiz yok bütün partilere aynı mesafedeyiz tabi ki bize kadro verecek partinin de yanında olacağız bu ekmek davasıdır. Ankara' da yaptığımız altı eylemimizde de güvenlik güçleri bize teşekkür etmişlerdir. Sebep hiç bir uç noktayla işimiz olmaz, kırıp dökmekse bizim gözümüzde vatan hainliğidir. Bizler vatan haini değil bu vatanı hükümetten daha çok seviyoruz çünkü kimseye zarar vermedik.

Bütün arkadaşlarımı sağ duyuya ve Komisyon' umuz etrafında sımsıkı kenetlenmeye çağırıyorum. HAK ARAMAK İBADETTİR.... ve BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.

İsmail Hakkı DOĞAN

Komisyon Başkanı

kaynak:[Linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görür. Kayıt olmak için Tıklayınız...]
Alt 28-02-2007, 03:40 AM
niyazi8082 niyazi8082 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

Konu Açıklaması 4/c
niyazi8082 is on a distinguished road
arkadaşlar yeni haber duydum..benden baska duyan varmı?yeni 4/c sözlesme imzalayanlar ın sözlesmeleri iptal edilmiş.sizce ne demek?????*
Alt 28-02-2007, 03:43 AM
yusuf3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yusuf3 yusuf3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
V.I.P. Kullanıcı

yusuf3 is on a distinguished road
nerden duydun yani iptal edilip işten çıkarılmışlar mı ne demek bu şimdi böle bir şey yapamazlar mahkemeye veririz.
Alt 28-02-2007, 09:11 PM
aydogdu1299 aydogdu1299 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

Konu Açıklaması ümidim kalmadı
aydogdu1299 is on a distinguished road
valla arkadaşlar benim ümidim hiç kalmadı.bunlar bizi uyutuyorlar.
Alt 06-03-2007, 07:48 PM
the mask the mask isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

the mask is on a distinguished road
arkadaslar bende 4c li bir ingilizceciyim:).bu sene hazirana kadar kımseyı cıkaramazlar.msj larda bazı arkadaslar yenı alım yapılıyıo falan demıs o alımlar subatta atananların yerıne alınan elamanlar kontenjyan bosalınca yedekten sırası gelenler.onun yerı zaten ayrılmıs oluyo yanı.ayreten keske herkes atansa ama KPSS den ıyı bır puan almadan kimseyı kadroyada almayacaklar heralde.......
Alt 07-03-2007, 09:18 AM
murat_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murat_ank murat_ank isimli Üye şimdilik offline konumundadır
V.I.P. Kullanıcı

murat_ank is on a distinguished road
çektiğimiz sıkıntıların sonuçları ilerleyen yıllarda bize hastalık olarak geri dönecek..ne olurla olsun Allah Herşeyin hayırlısını versin..HAYIRLISI olsun diyelim..üzülmeyelim..şükredelim (ama savaşalım )
Alt 23-04-2007, 02:18 PM
alexcan alexcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

alexcan is on a distinguished road
arkadaşlar duyduklarıma göre bazı yerlerde dava açanlar var mış ve kazanmışlar haberiniz var mı
Alt 14-05-2007, 05:29 PM
ethmkvsd ethmkvsd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

ethmkvsd is on a distinguished road
arkadaslar bız memurlar nettekı 4 clılerız bıze katılın ortak hareket edelım

ethmkvsd@hotmail.com
Alt 14-05-2007, 09:32 PM
VEYSEL DOĞRUYOL VEYSEL DOĞRUYOL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

VEYSEL DOĞRUYOL is on a distinguished road
4 c lilerin geçen yılki 4 c olarak başlayıp 4 b ye geçenler gibi 4 b statüsüne geçmesi gerektiği düşüncesindeyim sayın yetkililerin bu konuya hassasiyet göstereceklerine inanıyorum
Alt 14-05-2007, 09:43 PM
tekin1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
tekin1 tekin1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tecrübeli Kullanıcı

Konu Açıklaması TÜM ÜYELER
tekin1 is on a distinguished road
Tüm Arkadaslara Duyurulur ........... Madem Ki Bu Kadar Sikintidasi-niz 3 5 Yillik Amelesiniz ..
Ozaman Sizleri 26 Mayis Ta Ankarada Bekliyoruz .....
Işte Sizlere En Büyük Imkan ...
Sağlicakla Ankarada Görüşürüz..

Seçenekler
Stil