Konuları okuyabilmek ve cevap yazabilmek için lütfen üye olunuz. Gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için Üyelik sırasında E-Posta adresinizi doğru giriniz.

Geri git   Sozleşmeli Personelin Buluşma Platformu > 657 / 4 - C Ailesi > Milli Eğitim Bakanlığı > Resmi Duyurular

Resmi Duyurular Basında - T.V 'de - Gazeterde çıkmış Resmi Duyurular - Lütfen kaynak belirtiniz.

Seçenekler Stil
Alt 09-05-2007, 06:29 PM
lucifear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
lucifear lucifear isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Uzman Üye

Tecrübe Puanı: 0
lucifear is on a distinguished road
iletişimi hızlandırmak için msn adresim lcf_cem_gul@hotmail.com
Alt 09-05-2007, 07:00 PM
esrakara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
esrakara esrakara isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

esrakara is on a distinguished road
Biz önlisanslılar 4/b ye geçemeyeceğimizi zaten kabul etmiştik, bırakında 4/c olarak devam edelim. Yıl sonuna 1 ay kala sözleşme fesh etmek te ne demek. Çocuk oyuncağına çevirdiler ya.
Sözleşme feshi falan imzalamasın kimse.
yeter artık ya...
Alt 10-05-2007, 08:50 AM
murat_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murat_ank murat_ank isimli Üye şimdilik offline konumundadır
V.I.P. Kullanıcı

murat_ank is on a distinguished road
Dikkat!!!!!!!!!!!!!!1
Geçen Yilda 4-c Iptal Olmuştu Ve Hazirana Kadar Devam Edilmişti...şimdi Neden 14 Mayis..okul Müdürlerinize Bununla Ilgili Yazi Mi Geldi?
Alt 10-05-2007, 09:01 AM
yenay yenay isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

yenay is on a distinguished road
arkadaşlar şimdi biz ücretli öğretmenlik mi yapcağız yani bu aydan itibaren hemen hemen bir ay kalıyor bu konuda bir bilgisi olan bana mail yollasın lütfen ya sinir katsayılarım çoğaldı
Alt 10-05-2007, 10:14 AM
cavus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cavus cavus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üstün Kullanıcı

cavus is on a distinguished road
arkadaşlar şimdi müdür bey çağırdı ve iptal olduğuna dair kağıt gelmiş ücretli devam edicekmisin diye sordu ücretli devam etsek bile 4-5 lerin dersine giremiyoruz onun için benim 15 saat ders kalıyo haftada alıcamız para 1 ayda 280 falan acayip bunaldım napıcam bilmiyorum düğünüm var bir sürü borç allah hepsinin belasını versin çocukları bizim çektiklerimizin bin katını çeksinler:(((
Alt 10-05-2007, 01:02 PM
marycan marycan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

Konu Açıklaması 6 may%u0131sta ankarada y%u00FCr%u00FCy%u00FC%u015F var
marycan is on a distinguished road
arkadaşlar sakın ücretliye evet demeyin,bu mebin işine gelir,26 mayısta ankarada yürüyüş va ona katılın,ben tekirdağdan gidiyorum,apti ipekçi stadyumunda,ayrıntılı bilgi
[Linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görür. Kayıt olmak için Tıklayınız...] da
Alt 10-05-2007, 01:08 PM
marycan marycan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

Konu Açıklaması 6 may%u0131sta ankarada y%u00FCr%u00FCy%u00FC%u015F var
marycan is on a distinguished road
herkes yürüyüşe arkadaşlar,4c liler
Alt 10-05-2007, 01:20 PM
murat_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murat_ank murat_ank isimli Üye şimdilik offline konumundadır
V.I.P. Kullanıcı

murat_ank is on a distinguished road
ya iyi de arkadaşlar müdür çağırdı bizi mağdur etme ben sana 250 ytl fazla vereyim dedi(para önemli değil ama müdürü nasıl mağdur edeceğiz de ücretliye devam etmeyeceğiz)
Alt 10-05-2007, 02:00 PM
m.g - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
m.g m.g isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üstün Kullanıcı

m.g is on a distinguished road
ben bu kadar düşüncesiz bir bakan daha görmedim

Bu adamın iş yapmadığını hala göremiyolarmı acabaa orda otururken hiçmi vijdanı sızlamıyor bu adamın onlara güvenipte taksite giren , evliliğe girişen , çoluk çocuk geçindiren insanları hiçmi düşünmediler.Bende 3 okula birden gidiyordum anca 24 saatim doluyordu hayatım yollarda geçti. Şimdi 4 leri 5 leri alıyorlar kalıyor 14 saat aldığım ücrette yol parasına gidecek utanmadan bide 'hoca hanım bir ay kalmış çocukları bırakma üçretli devap et diyolar ' gülermisin ağlarmısın bu kadar yüzsüzler.Kullan at ne olacak biz insan değiliz canımız yok gururumuz yok sankii. Dalga geçergibi oynadılar neydik ne olduk ne olucaz YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİ BAKAN OLMAZ OLSUN Alma mazlumun ahını çıkar aeste aeste SENİ VE SENİN GİBİLERİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM HÜSEYİN CELİK SEN BETDUA EDİLMEYE BİLE DEYMESSİN.
Alt 10-05-2007, 02:06 PM
Üstün Kullanıcı

Eğitim senede bi tebrik kartı yollamak gerek eee nede olsa zafer büyük bunca insanın işsiz kalmasına sebep oldular rahat uyusunlar yumuşacık yataklarında kalkıp kalvaltılarını yapsınlar ayın 15 dede maaşlarını alıp vijdanlar sızlamadan rahaaaaaaat rahaaaaaat harcasınlar.SİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM EĞİTİM SEN !
Alt 10-05-2007, 02:11 PM
Üstün Kullanıcı

Bunlara GÜvenİp Bİde Kpss Ye ÇaliŞacaktim Onuda Berbat Bİ Hale Getİrdİler.gÜvene BİleceĞİmİz Bİr Devletİmİz YokmuŞ MeĞer Ben Bunu Anladim Artik.hİÇ Acimadan Bİr Kerede Sİlİne BİlİyormuŞ Harcana BİlİnİyormuŞ MeĞerrr.
Alt 10-05-2007, 03:20 PM
alexcan alexcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

alexcan is on a distinguished road
ArkadaŞlar Bİzlerden Daha Koyun Fazla Koyun Gİbİ İnsanlar Olmaz Ya Bİraz Olsun Uyanin .yorumlara Bakiyorumda Adam 4-b Den VazgeÇtİk Te 4-c Lİ Yil Sonuna Kadar Devam Etseydİk Dİyo Bu Kadar UyuŞukluk Olmaz 26 Mayis Ta Ankara Da Mİtİng Yapilmasi Planlaniyo Szİ Buralarda Vah Vah TÜh TÜh Uyanin Bİraz Yaa EĞİtİmse BugÜn Dava AÇti Aptallik Etmeyİn Ve En Azindan Ankaraya Mİtİnge Toplu Gİdelİm Orada 10-15 KİŞİ Kalmiyalim
Alt 10-05-2007, 04:26 PM
Üstün Kullanıcı

Bir şeyler düşünmek zorundalar yoksa gerçekten vicdan yok bunlarda

30 hazirana kadar sözleşme imzaladık ve şuanda fes edildi otomatikman madur sayılmaktayız ortada kazanılmış bir hak vardı bunu telafi etmek zorundalar şuanda haklı konumuna biz geçtik adamlar ya oy toplamak için " bakın onlar iptal etti ama biz hükümet olarak bu olayı düzelttik diyip bizleri bir yerlere yerleştirecekler" "yada gerçekten adamlar bizi hiç düşünmeden harcadılar arkadaşlar" bukadar kolay olmamalı neyiz biz ya boşluk doldur ucuza kullan hocalarmı ?
Alt 10-05-2007, 04:27 PM
Üstün Kullanıcı

istifa et artık hüseyin çelik bizden sonrakileride yakma BİRİ ŞU ADAMI DURDURSUN ! Allah'ım sen yardım et
Alt 10-05-2007, 05:27 PM
starmemoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
starmemoli starmemoli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderatör

Tecrübe Puanı: 10
starmemoli is on a distinguished road
ARKADAŞLAR SAKİN OLUN VE BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜNÜN.BURDA SENDİKALARI SUÇLAMANIN MANTIĞI YOK.SENDİKA HİÇBİR ZAMAN İŞVEREN TARAFLI DEĞİLDİR.İŞÇİ TARAFLIDIR.ANCAK.ŞU BİR GEÇEK KESİNLİKLE 14 ÜNDE FESİH OLUCAK BANA ÜCRETLİ DEVAM ETTİRİLİCEKSİNİZ SADECE AYRILMA YAZISI YAZILACAK DEİNLDİ.AMA BU KADAR SAÇMA BİŞEY OLMAZ.BİZ 4-B GİBİ Bİ ÜST STATÜ BEKLERKEN Bİ ALT STATÜYE ÜCRETLİYE BİZİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOLAR.BUNU NERESİ ADALET BUNUN NERESİ KALKINMA.SUÇ KESİNLİKLE MEB DE DİR.MÜDÜR BEY GEÇEN YANINA ÇAĞIRDI.YAA DEDİ SEN KENDİNE Bİ DOSYA YAPSANA TEŞEKKÜR BELGESİ VS VERİRİZ NEREYE KOYACAKSIN DEDİ.MEB İN DEDİĞİNE BAK.BU KADAR EMEĞE BU KADAR ALIN TERİNE BU KADAR ÇABAYA KARŞI ALINAN NE KOCA Bİ HİÇ.BEN KENDİ ADIMA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.VE SEÇİMLERDE ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYARAK OY KULLANMANIZI İSTİYORUM.SELAMLAR SAYGILAR.

Seçenekler
Stil