Konuları okuyabilmek ve cevap yazabilmek için lütfen üye olunuz. Gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için Üyelik sırasında E-Posta adresinizi doğru giriniz.

Geri git   Sozleşmeli Personelin Buluşma Platformu > 657 / 4 - C Ailesi > Milli Eğitim Bakanlığı > Resmi Duyurular

Resmi Duyurular Basında - T.V 'de - Gazeterde çıkmış Resmi Duyurular - Lütfen kaynak belirtiniz.

Seçenekler Stil
Alt 11-05-2007, 10:11 AM
m.g - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
m.g m.g isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üstün Kullanıcı

Tecrübe Puanı: 0
m.g is on a distinguished road
niye suçlamayalım yaa

davayı açıp bizi işsiz bırakmayı başardı madem yine dava açsın maduriyetimizide kurtarsın davayı açtı kazandı sonra kenara çekildi suç bizim değil deyip bide açıklama yapmış her kezin tuzu kuru kardeşim BEN BUNU ANLADIM ARTIKaçsın ya bi davadaha ne duruyo onca insan işsiz kaldı asıl o eller bu kişliler içinde vicdanlarımıza konsun lütfen
Alt 11-05-2007, 12:30 PM
yarem yarem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

yarem is on a distinguished road
bencede ücretli çalişmayı kabul etmeyin ben asla kabul etmem!! hem bize tazminat ödemek zorunda değilmiler hukuki yönünü bilenlerden cvp bekliyorum. ayrıca ücretliyi düsünenler sadecebu senelik düşünmesinler
nereye kadar
Alt 11-05-2007, 11:03 PM
ancyrensis ancyrensis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

ancyrensis is on a distinguished road
önemli!!!

Arkadaşlar şuana kadar bizlere yapılan haksızlıklar karşısında hiç kimsenin sesi cıkmadığı için bu duruma geldik.
İlk defa 4/c'li arkadasların yanında olan ve bizleri savunmak için dava açan Türk eğitim-sen'e ve sayın İsmail KONCUK beye teşekkür etmeliyiz bnce.

[Linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görür. Kayıt olmak için Tıklayınız...] sid=585

Davanın sonucunun olumlu yada olumsuz olması önemli diil artık bu aşamadan snra.Önemli olan tek şey bizlere ilk kez sahip çıkan ve anlayan bir sendikanın olması.Lütfen 2 dakikamızı ayırıp aşağıdaki linkten habere yorum yazarak teşekkür edelim. Bu çok önemli..

[Linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görür. Kayıt olmak için Tıklayınız...] sid=585
Alt 14-05-2007, 05:26 PM
ethmkvsd ethmkvsd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

ethmkvsd is on a distinguished road
arkadaslar bız memurlar nettekı 4 clılerız bıze katılın ortak hareket edelım

ethmkvsd@hotmail.com
Alt 15-05-2007, 05:05 PM
paprika paprika isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

paprika is on a distinguished road
arkadaslar sizin için üzüldüm ama 2 yıllık mezunlar öğretmen olamaz dava cok haklı bıttıgıde ıyı olmus artık meb de 4 c alımı yapmaz boylece 4 yıllık mezunu işsiz ögretmenınde hakkı yenmemıs olur bu konuda eğitim en de meb de sonuna kadar haklı
Alt 20-05-2007, 06:45 PM
conqurer45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
conqurer45 conqurer45 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tecrübeli Kullanıcı

conqurer45 is on a distinguished road
arkadaşlarben devam etmiyorum öğrencilerimin mağdur olmasın diye ikinci sınavlarını yapmayı düşünüyorum. Bize rıskımızı onlar vermiyor onların verdiği işe de ihtiyacım yok ama onların bu ülkenin şartlarında bana ihtiyaçları var. 700 ytl maaşla başka kurumlarda da iş bulabiliriz. Ben bu işe gönül verdiğim için başladım ama böyle bir meb akılmın ucuna bile gelmezdi. İdealler ve amaçlar bi yerden sonra hayatın gerçeklerine yeniliyor.......

Seçenekler
Stil