Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı bir çalışma yoktur
Arkadaşlar bugun milli eğitim bakanlığında görev yapan danışmaları ve bazı daire başkanlarını aradım. Aldığım bilgileri sizede aktarmak istiyorum. Milli Eğitimde görüştüğüm daire başkanlarından birisi 4/C tarihe geçti artık kalktı sizler için şu anda 4/B ye geçme gibi bir çalışma olmadığını söyledi. Kendisinin şartları taşıyanları kpss ile atamalara başvuracağını şartları taşımayanların ise madur oluğunu bildiğini bunun için 15 gün önce toplanan maliye ile ilgili toplantıda bizim maduriyetimizi dile getirdiğini ama diğer kişilerden getirdiği teklifi kabul görmediğini söyledi.
İsmini açıklamak ismediğim yetkili şunları söyledi: " Türk eğitim senin açtığı davaya savunmamızı yaparak gönderdik. Siz bu davayı kazanırsanız 4/B ye geçebilmeniz için önünüze bir kapı açılır sendikanın daha etkili olması gerekmektedir sizin bu davayı kazanmanız için özellikle de eğitim sene tepkinizi koyunuz bu sözleşmeli öğreticilik 99 yılından beri olan bir şeydir.
Bende dedim ki " Eğitim sen genel sekreteri ile cumartesi günü bir araya geldik tepkimizi koyduk dedim."
Telefondaki yetkili dahada aktif olunuz dedi.
Sözlerime söyle devam ettim " Biz bir sendikaya bağlı değiliz hiç bir partinin uşağıda olmadık bizim derdimiz haklarımızı almak işimize tekrar kavuşmak ben sizden 3500 kişi adına bizimle ilgili çalışma yapmanızı bekliyorum dedim."
Arkadaşlara sözünüz var mı dedim " Selam söyle ve sendikalara baskı yapmaya devam ediniz dedi." Görüşme yaklaşık olarak 10 dk sürmüştür.
BURADAN ÇIKAN NOT: SEYİTHAN BEYİN ÇALIŞMA YAPILACAK SÖYLEMLERİNİN BOŞ OLDUĞU GÖRÜLMÜŞTÜR.
SEYİTHAN BEY BUGUN VANA GİDECEKTİR VANDAKİ ARKADAŞLARIN SEYİTHAN BEYLE GÖRÜŞMELERİ GEREKMEKTEDİR.
kaynak
[Linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görür. Kayıt olmak için Tıklayınız...]