Konuları okuyabilmek ve cevap yazabilmek için lütfen üye olunuz. Gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için Üyelik sırasında E-Posta adresinizi doğru giriniz.

Geri git   Sozleşmeli Personelin Buluşma Platformu > Atatürk > Atatürk Kronolojisi

Atatürk Kronolojisi Atatürk Kronolojisi

Seçenekler Arama Stil
Alt 12-06-2007, 12:43 PM
yusuf3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yusuf3 yusuf3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
V.I.P. Kullanıcı

Konu Açıklaması Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı bir çalışma yoktur
Tecrübe Puanı: 0
yusuf3 is on a distinguished road
Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı bir çalışma yoktur

Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı bir çalışma yoktur
Arkadaşlar bugun milli eğitim bakanlığında görev yapan danışmaları ve bazı daire başkanlarını aradım. Aldığım bilgileri sizede aktarmak istiyorum. Milli Eğitimde görüştüğüm daire başkanlarından birisi 4/C tarihe geçti artık kalktı sizler için şu anda 4/B ye geçme gibi bir çalışma olmadığını söyledi. Kendisinin şartları taşıyanları kpss ile atamalara başvuracağını şartları taşımayanların ise madur oluğunu bildiğini bunun için 15 gün önce toplanan maliye ile ilgili toplantıda bizim maduriyetimizi dile getirdiğini ama diğer kişilerden getirdiği teklifi kabul görmediğini söyledi.

İsmini açıklamak ismediğim yetkili şunları söyledi: " Türk eğitim senin açtığı davaya savunmamızı yaparak gönderdik. Siz bu davayı kazanırsanız 4/B ye geçebilmeniz için önünüze bir kapı açılır sendikanın daha etkili olması gerekmektedir sizin bu davayı kazanmanız için özellikle de eğitim sene tepkinizi koyunuz bu sözleşmeli öğreticilik 99 yılından beri olan bir şeydir.

Bende dedim ki " Eğitim sen genel sekreteri ile cumartesi günü bir araya geldik tepkimizi koyduk dedim."

Telefondaki yetkili dahada aktif olunuz dedi.

Sözlerime söyle devam ettim " Biz bir sendikaya bağlı değiliz hiç bir partinin uşağıda olmadık bizim derdimiz haklarımızı almak işimize tekrar kavuşmak ben sizden 3500 kişi adına bizimle ilgili çalışma yapmanızı bekliyorum dedim."

Arkadaşlara sözünüz var mı dedim " Selam söyle ve sendikalara baskı yapmaya devam ediniz dedi." Görüşme yaklaşık olarak 10 dk sürmüştür.

BURADAN ÇIKAN NOT: SEYİTHAN BEYİN ÇALIŞMA YAPILACAK SÖYLEMLERİNİN BOŞ OLDUĞU GÖRÜLMÜŞTÜR.

SEYİTHAN BEY BUGUN VANA GİDECEKTİR VANDAKİ ARKADAŞLARIN SEYİTHAN BEYLE GÖRÜŞMELERİ GEREKMEKTEDİR.

kaynak
[Linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görür. Kayıt olmak için Tıklayınız...]
Alt 12-06-2007, 02:06 PM
nakres52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nakres52 nakres52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Uzman Üye

nakres52 is on a distinguished road
Herhangi bir çalışma olmamasına bazı yetkili diye görüşülen kişilerin bir çalışma yok demesine şaşırmadım. Sözleşmelerimiz fesh olduğu zamanda aranan bazı kişilerde aynı şeyi demişlerdi öle bişe olsaydı bizim haberimiz olurdu demişlerdi....Meb beni artık hiç şaşırtmıyor.
Alt 12-06-2007, 03:35 PM
tufandemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
tufandemir tufandemir isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Uzman Üye

tufandemir is on a distinguished road
bunlar ne kadar adi insanlarmış be ya !!
Alt 13-06-2007, 08:27 AM
murat_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murat_ank murat_ank isimli Üye şimdilik offline konumundadır
V.I.P. Kullanıcı

murat_ank is on a distinguished road
Arkadaşlar!!!!!!
AKP İSTANBUL il başkanlığından üst kademeden birisini , tanıyan bir arkadaşıma arattırdım.(o kişiyi aratmamın sebebi Hüseyin Çelik ile sürekli görüşüyor olması.)
Aynen şu şekilde sordurdum..
İptal edilen 4/c Li 3500 Bil.ve İng.Öğreticilerini(ve özellikle önlisans) sayın bakan bir kadro düşünüyormuymuş dedim.Zaten bu şekilde daha öncede sorular sorulmuş o kişiye Konuyu biliyormuş.Bakan sormuş önceden ve sayın bakanımız Seçimlerden sonra değerlendireceğini söylemiş....

ben buradan şunu anladım...MEB Bakanı seçilirmi bilmem..Ağustos atamalarında biraz dolduracaklar...sonra kalan kadrolara eylüle yine 4/WX STATÜSÜNDE alacakalar..
Alt 13-06-2007, 11:18 AM
nakres52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nakres52 nakres52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Uzman Üye

nakres52 is on a distinguished road
Arkdaşlar resmi bir şey olmadıktan sonra lütfen yayınlamıyalım ortalıkta böyle gereksiz haberler çok dolanmakta ak partiye yakın olan herkes bir şeyler üfürmekten başka bir şey yapmıyor. Seyithan bey 2 hafta sonra diyor meb bakanlığı böle çalışma yok diyor birileri seçimden sonra diyor.Birbirimizi boşuna umutlandırmayalım her seferinde bir heyecanla yerimizden doğruluyoruz sonra tekrar yerimize geri oturuyoruz.
Alt 14-06-2007, 10:09 AM
sharma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sharma sharma isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Uzman Üye

sharma is on a distinguished road
walla pes doğrusu..bunca emeklerimiz nedir..neyin işbirliğini istiyorsunuz biz sadece haklarımızn elimizden alınmasına tepkliyiz..bizim işimizi tekrar verin..veya mağduriyetim,izi g,derin..ama nerde...
paralar girsin cebe hesabı ....

Seçenekler Arama
Stil