|
Değerli EMİN DAŞDEMİR
Başkanı öven mesajlar yayınlanıyor ama eleştiriler yayınlanmıyor diyorsunuz ama unuttuğunuz bişey var! Eleştirenler 6 sefer Ankara' da yapılan miting ve eylemlere gelmeyerek hatta bir hak alınırsa bende alıyorum diyen kişiler. Bakın örnek veriyim size buradan HAMZA ismiyle yazan Yüksel ŞİMAY özelleştirme mağduru değildir. Bize çok yardım etmiştir amacı ne biliyormusunuz? kendi sendikası zamanında DİSK olmasına rağmen sendikalar arası çatışmada Salih KILIÇ^tan hakaret gördüğü için bizleri kullanarak bizler ve basın aracılığı ile hakaret etmek isteyen kişidir. Ben bana inanan ve güvenen kişileri asla kimseye kullandırtmayacağım dedim ve de kullandırtmadım. Siz bazı şeyleri ya yanlış biliyorsunuz ya da mağdur değilsiniz. Siz kaç sefer aidat gönderdiniz? Her ay telefon param 1000,00 YTL yi aşağı düşmedi bunu tüm yönetim kurulu biliyor ve bizler kendi aramızda ödüyorduk. Bu konuşmaların hepsi de bakanlıklar arası ve sendika temsilcileri ile üyelerin sorunları içindir. Yalan bir haber verildi o haberin doğruluğunu bulana kadar ben Konya emniyeti dahil aramadık yer bırakmadım ve tel param sadece o olay için 250,00 YTL den fazladır. Edirneden 3 arkadaşım abdi ipekçi parkında 15 gün Kamu- Sen çadırında nöbet tuttu onlarda mağdurdu. Eleştiri haklı olmalı. 76 sefer sırf bu iş için Ankara' ya gittim geldim Kastamonu' dan sizler yatıyor vya Cafe de beni eleştiriyordunuz. Her gidiş 100,00 YTL ye patlıyor simit yemek şartıyla. sadece tel hariç bu 7.600,00 YTL ederki bu paranın sadece ve sadece 1.385.,, YTL si aidat olarak geldi ve belki bir hak alırsak benim arkadaşlarım gönderiri diye ben cebimden karşıladım gerisini. Bunu bilene hakkım sonuna kadar helal olsun. Dini ilahi yayınlanıyor sözüne gelince ben müslümanım ve ilahiyi seviyorum benim sevdiğimi arkadaşlarım da sever diye yayınladım sen dinlemek istemezsen elinde dinleme. AKP li ve RP li değilim AKP ye de oy veren mağdur arkadaşlarıma hakkımı helal etmiyorum dedim. İşte sizler gibi birileri çıktı bana "Senin sülalendemi dilenciydi ne aidatı istiyorsun" dedi ben görevi bıraktım. hadi meydan sizin şimdi vicdanen rahatsanız çalışın bakalım kaç kapı çalabileceksiniz. Benim geçen hakkım helal olsun bu az hak değil 14,000,00 YTL allahıma yemin ederim ki maaşım 508,00 YTL ortaokul mezunuyum çocuklarımın rızkıydı o. Helal olsun ben 3 arkadaşımı zamanında müdahele ile hayatta koydum bu mükafat ve o çocukların duası bana yeter yolunuz açık olsun. Sen ve senin gibi Düşünen Yüksel ŞİMAY dan ne farkın kaldı senin. Bir ilahi senin gücüne gidiyorsa sen zaten mağdurluğu hak etmişsin demektir. Nazım Hikmetten yazsaydım hoşunamı gidecekti yazıklar olsun.
|