Konuları okuyabilmek ve cevap yazabilmek için lütfen üye olunuz. Gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için Üyelik sırasında E-Posta adresinizi doğru giriniz.

Geri git   Sozleşmeli Personelin Buluşma Platformu > Diğer Sözleşmeli Personeller > Özelleştirme MağdurLarı

Özelleştirme MağdurLarı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Özelleştirilmesi Nedeniyle Mağdur Durumda olan 657 DMK 4-C'liler

Seçenekler Stil
Alt 03-03-2007, 12:21 AM
maskelibalo maskelibalo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

Tecrübe Puanı: 0
maskelibalo is on a distinguished road
geçici işcilere kadro verilmesi ile ilgili tasarı bakanlar kurulundan imzadan çıkmış tabiki bz yokuz ..ya çalışıp mecliste bir madddeyle geçirilmesini hedeflicek ya da cumhurbaşkanına geldiğinde bizlerin içinde olmadıgı bu tasarının anayasanın eşitlik ilkesine aykırı oldugundan veto yemesini sağlıcak başka bir şansımız varmı?
Alt 06-03-2007, 01:43 PM
ÇELEBİ ÇELEBİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

ÇELEBİ is on a distinguished road
tüm özelleştirme mağdurlarına ve site kurucu ve üyelerine selamlar ben manisa salihliden sadık çelebi tabi diger sitelerde olduğu gibi bu sitedede özelleştirme mağdurlarının soru ve sorunları oluyor inşallah kısı bir sürede bu sorunlar çözülürde bizler rahat ederiz. ama bu hükümet sorun çözüçüü değel sorun yaratıcı 1. biz size iş verdik daha ne istiyorsunuz2. 215 bin kişiye kadro var size yok neden İMF ye sözmü verildi 3.hiçbir hak vermiyorlar ama nedenini açıklamıyorlar türkiş mi söz verdiler evet arkadarşlar daha nice sorunlar var ....insanlara 6 aylık çılışmaları yük getirmiyorda 10 ay çalışan bizler mi hükümete yük geetiriyor cevap açıkça net ve bellidir. ben bundan şunu özetl çıkarıyorum siz devede kulak ama 250x3 bunun hesabını yapıyoruz desinler açıkca sizleri kadro almıyaruz desinler yapacak bir şey kaldı seçimlerde herkes elinden geldiği kadar birtakım yazılarla onlara rahatsız etmek örnek 657 4/ c lilerden ne kötülük gördünüz de kadro vermiyorsunuz_ 4/c lile kadro verememe için imf.ye mi söz verdiniz 4/c lilere karo vermiyeyer ne elde ettiniz hepinize sayğı ve selamlarımı ileterek hayırlı günler dilerim
Alt 09-03-2007, 02:48 AM
ozelturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozelturk ozelturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

ozelturk is on a distinguished road
Arkadaşlar merhaba

Konu ozelturk tarafından (05-04-2007 Saat 12:03 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: ...
Alt 14-03-2007, 12:09 PM
sorhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sorhan sorhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

sorhan is on a distinguished road
Arkadaşlar bunlar bize bu kadroyu vermeyecekler bence bir kanpanya yapalım oy sandığında oy pusulası üzerine herkez tarafından belli kısa bir metin düşünüp o metni herkez oy pusulasına yazıp geçersiz oy kullanalım bizim oy potansiyelimizi böyle hükümete duyurmuş oluruz böyle bi kampanya başlatalım belki birileri rahatsız olur ve durumumuzu anlar. Nedersiniz

ozelturk hoş geldin ben antalya milli eğitim den süleyman orhan
Alt 16-03-2007, 04:40 PM
Yeni Kullanıcı

Mad3

[Linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görür. Kayıt olmak için Tıklayınız...] ne oldu bilen varmı girilmiyo kapattılarmı yoksa sesimizi kesmeyemi çalışıyo bunlar
Alt 16-03-2007, 05:09 PM
SCuTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SCuTZ SCuTZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Think Different

Tecrübe Puanı: 10
SCuTZ isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Alıntı:
sorhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
[Linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görür. Kayıt olmak için Tıklayınız...] ne oldu bilen varmı girilmiyo kapattılarmı yoksa sesimizi kesmeyemi çalışıyo bunlar

sizden ya da karşıdan kaynaklanan geçici bir sorun olabilir, şu andan itibaren siteye giriş var ve hız normal.
Alt 18-03-2007, 03:21 PM
fahri gül fahri gül isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

fahri gül is on a distinguished road
siteye giriş var
Alt 26-04-2007, 11:15 AM
Yeni Kullanıcı

Konyalı bir 657 4/c Özelleştirme mağduru arkadaşımız 25/04/2007 tarihinde girdiği bunalım sonucu intihar etmiş""""Mehmet İLKKAN"""

Svgili Kardeşimiz MEHMET İLKKANA Allahtan Rahmet kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar versin
Bizi bu hale düşürenleride allaha havale ediyorum lanet olsun
Alt 26-04-2007, 12:37 PM
SCuTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SCuTZ SCuTZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Think Different

Tecrübe Puanı: 10
SCuTZ isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
:( Başımız Sağolsun, Mehmet İLKKAN Arkadaşımıza Allahtan rahmet, yakınlarına sabır dilerim.
Alt 26-04-2007, 05:23 PM
Yeni Kullanıcı

Hakkımıarıyorum sitesinde Ziyaretci defterinde okuduğum bir haberdi duyunca çok üzüldüm fakat olay sahte düzmece bir yalanmış İsmail hakkı doğan yalan olduğunu yazmış araştırılıyor. Umarım yalan haberdir yalan ama bu yalan haberi çıkaran da şerefsizdir ve bizden biri olamaz. Böyle şaka olmaz !!!! terbiyesizliktir. Söyleyecek kelime bulamıyorum
BÜTÜN ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM BU OLAYA ALET OLDUĞUM İÇİN
Alt 14-05-2007, 10:12 PM
ishadogan ishadogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

Konu Açıklaması başaracağız.
ishadogan is on a distinguished road
Bu Azmi Hiçbir Güç Kıramaz.

Değerli arkadaşlarım ve değerli Dostlarım;
Bu azim bizde olduktan sonra yapamayacağımız ve başaramayacağımız hiçbirşey yoktur. Benim canımın sıkıldığı nokta bütün önlisanslılar ve özelleştirme mağdurları da dahil herkesin kabuğuna çekilmesi ve içinde bulunduğu durumu kabullenmiş görünmesi.
Bakın arkadaşlarım ben bu Komisyon' u iki genç arkadaşımla Kastamonu' da kurdum. Şimdi yanımda bulunan o iki genç İstanbul Milli Eğitimde Geçici Personel olarak bulunuyorlar. Kastamonu' da kurulan Komisyon'umuz bu gün 61 ilde örgütlüdür. Fakat benim emekliliğim yaklaştı bu gün itibarı ile 12 ay 16 gün var ve ben günüm geldiği an emekli olmak zorundayım aksi halde cezalı duruma düşerim. Emekliliğimden sonra da bu konuları savunmaya devam edersem prafakatör konumuna düşerim ki buda siz mağdur arkadaşlarıma yarardan çok zarar verir.
Ben diyorum ki içinizden koltuk sevdası olmayan desinlere göre hareket etmeyecek sadece hizmet edecek arkadaşlarım yanımda olsun. Yanımda olunuz ki ben tanıdığım çevre ile sizleri tanıştırıyım ve sizler benim bıraktığım noktadan devam edin dürüstçe. Ben emekli olduktan sonra şimdiki çevre beni ne tanıyacak ve ne de muhattap kabul edecektir. Sebebi ise onlarda inanmadıkları halde sırf başlarından atmak için benim çıkarım olduğunu söyleyecekler, ne yazık ki sizleri de ikna edeceklerdir.
Sözün özü önlisnslısı kısmi zamanlısı özelleştirmesi 4/C olan herkes tek çatı altında toplanalım top yekün haksızlıklara karşı duralım. Hepinize saygılar sunuyorum.
İsmail Hakkı DOĞAN

NOT: HAMZA Rumuzlu arkadaşım seni ben iyi biliyorum kendi yazında kendinin kim olduğunu bilmediğinden bahsetmişsin senin emeğin mağdurlar üzerinde çoktur. Sana saygımda sonsuzdur bilesin.
Alt 25-06-2007, 12:54 AM
Yeni Kullanıcı

Konu Açıklaması sitenin yayını
özelleştirme komisyonu başkanına..

özelleştirme mağdurlarına birlşetirme bi çatı altında toplama görüşleri paylaşma hatta sinerji yaratma amaçlı kurulan site tek taraflı eleştiriye kapalı trt tv si gibi yayın yapan bir site olmuştur..olumsuz eleştiriye rartlayamıyoruz neden??bir kaç arkadaşımdanda aynı serzenişe rastlamaktayım..en büyük başkan gibi başlayan yazılar yayınlanmakta sayın ismail hakkı doğanaı eleştiren insanlar için şerefsiz ifadesini başlık atmış birinin yazısı yayınlanmaktadır.Ayrıca sitede dini içerikli ilahi tarzı yayınlarda kel alka oluşturmaktadır.hergün ısrarla aidatlardan bahsetmektedir..sitenin masrafları çok geliyorsa sayın ismail hakkı doğan bu siteyi kullanabiliriz..bunda bi sorun olacağını düşünmüyorum saygılarımla..Emin daşdemir Edirne
Alt 09-07-2007, 09:39 PM
ishadogan ishadogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Kullanıcı

ishadogan is on a distinguished road
Değerli EMİN DAŞDEMİR

Başkanı öven mesajlar yayınlanıyor ama eleştiriler yayınlanmıyor diyorsunuz ama unuttuğunuz bişey var! Eleştirenler 6 sefer Ankara' da yapılan miting ve eylemlere gelmeyerek hatta bir hak alınırsa bende alıyorum diyen kişiler. Bakın örnek veriyim size buradan HAMZA ismiyle yazan Yüksel ŞİMAY özelleştirme mağduru değildir. Bize çok yardım etmiştir amacı ne biliyormusunuz? kendi sendikası zamanında DİSK olmasına rağmen sendikalar arası çatışmada Salih KILIÇ^tan hakaret gördüğü için bizleri kullanarak bizler ve basın aracılığı ile hakaret etmek isteyen kişidir. Ben bana inanan ve güvenen kişileri asla kimseye kullandırtmayacağım dedim ve de kullandırtmadım. Siz bazı şeyleri ya yanlış biliyorsunuz ya da mağdur değilsiniz. Siz kaç sefer aidat gönderdiniz? Her ay telefon param 1000,00 YTL yi aşağı düşmedi bunu tüm yönetim kurulu biliyor ve bizler kendi aramızda ödüyorduk. Bu konuşmaların hepsi de bakanlıklar arası ve sendika temsilcileri ile üyelerin sorunları içindir. Yalan bir haber verildi o haberin doğruluğunu bulana kadar ben Konya emniyeti dahil aramadık yer bırakmadım ve tel param sadece o olay için 250,00 YTL den fazladır. Edirneden 3 arkadaşım abdi ipekçi parkında 15 gün Kamu- Sen çadırında nöbet tuttu onlarda mağdurdu. Eleştiri haklı olmalı. 76 sefer sırf bu iş için Ankara' ya gittim geldim Kastamonu' dan sizler yatıyor vya Cafe de beni eleştiriyordunuz. Her gidiş 100,00 YTL ye patlıyor simit yemek şartıyla. sadece tel hariç bu 7.600,00 YTL ederki bu paranın sadece ve sadece 1.385.,, YTL si aidat olarak geldi ve belki bir hak alırsak benim arkadaşlarım gönderiri diye ben cebimden karşıladım gerisini. Bunu bilene hakkım sonuna kadar helal olsun. Dini ilahi yayınlanıyor sözüne gelince ben müslümanım ve ilahiyi seviyorum benim sevdiğimi arkadaşlarım da sever diye yayınladım sen dinlemek istemezsen elinde dinleme. AKP li ve RP li değilim AKP ye de oy veren mağdur arkadaşlarıma hakkımı helal etmiyorum dedim. İşte sizler gibi birileri çıktı bana "Senin sülalendemi dilenciydi ne aidatı istiyorsun" dedi ben görevi bıraktım. hadi meydan sizin şimdi vicdanen rahatsanız çalışın bakalım kaç kapı çalabileceksiniz. Benim geçen hakkım helal olsun bu az hak değil 14,000,00 YTL allahıma yemin ederim ki maaşım 508,00 YTL ortaokul mezunuyum çocuklarımın rızkıydı o. Helal olsun ben 3 arkadaşımı zamanında müdahele ile hayatta koydum bu mükafat ve o çocukların duası bana yeter yolunuz açık olsun. Sen ve senin gibi Düşünen Yüksel ŞİMAY dan ne farkın kaldı senin. Bir ilahi senin gücüne gidiyorsa sen zaten mağdurluğu hak etmişsin demektir. Nazım Hikmetten yazsaydım hoşunamı gidecekti yazıklar olsun.
Alt 18-07-2007, 12:25 AM
Yeni Kullanıcı

sayın sorhan nickiyle yazan arkadaşım..
bizde edirnede ilçelere gönderildik ve harcırah istedik bize görev yeri değişikliğiniz boşta bulundugunz dönemde yapıldugunuz için yapıldı deneilerek verilmedi bu mahkeme ile ilgili belgelerinizi bize gönderebilirseniz bize mücadelemizde yardım edecektir.teşekkürler .emin_dasdemir@yahoo.com
Alt 18-07-2007, 12:38 AM
Yeni Kullanıcı

sayın komisyon başkanı;
bir dönem kamuda sendikacılık yaptım..bu yüzden iş yapmadan sadece eleştiren insanların yaptıgı tahribatı iyi bilirim..fakat şu da bir gerçektir ki eleştiriler her zaman olacaktır..eğerki yaptıklarının doğru oldugunu düşünüyorsan ve çekinmiyorsan sitenin (sitenin diyorum çünkü sadece senin sesini duyuruyor ben ve bazı edirneden arkadaşların yazdıkları yayınlanmamıştır onlar yayınlansaydı bizim sitemiz diyebilirdim) herkese açık olması gerekir..bu şekilde yayın yaparsan hakkında iyi düşüncelere sahip olmamı bekleyemezsin..nazımdan bahsetmişin.dini kimliğinin hak aramada yeri yoktur..eğerki bu tür ilahileri seviyorsan sen kendine saklayabilirsin paylaşmak istersen ilahiler adı altında bir site açabilirsin.dini bir tavır sergileyeceksen hak aramayı da tanrıya bırakmalısın..öteki dünyada ögrüşürsün desin olur biter..bizler böyle aidat ödeyerek hiç bir yere varamayız hala bunu göremiyormusun..geçici işcilerin 657 4/b olmalrı bizim olamamız anayasaya aykırıdır..bunun üzerine gidilmeli ve hukuk yolu zorlanmalıdır..yoksa aç kaldığınla kalırsın..bizler edirne çimentonun özelleştirmesinde işyeri işgal eylemlerine kadar uzanan birçok eylemlerde bulunduk anlayacağın eylem yapmayı biliriz..sen mağdur değilsin diyorsun..senin gibi ilkokul mezunu değilim ben elektrik teknisyeniyim.süpürge süpürmek zorundayım..anlıyormusun..saygılarımla..

Seçenekler
Stil